Crew overzetten naar nieuwe tank op 100%

Roll out
Post Reply
User avatar

Topic author
Mickroz
Servers
Servers
Posts: 778
Joined: 11 Jun 2007 19:32
Gender:
Contact:

Crew overzetten naar nieuwe tank op 100%

Post by Mickroz » 12 Jan 2012 17:16

Baal je ook zo als je je crew overzet naar je nieuwe tank dat ze 25% zakken in skill?
Daar is gelukkig een klein trucje voor als je crew 100% is mag je een secondary skill kiezen (camo, repair, firefighting). Als je deze niet gebruikt kan je crew overzetten zonder verlies en heb je meteen weer een 100% crew :D

Wanneer je 100% crew hebt krijg je de mogelijkheid een secondary skill te kiezen.
Doe je dit niet maar speel je wel verder krijgt de crew nog gewoon exp maar slaat dit op (noem het free crew exp). Ga je vervolgens je crew omtrainen naar een andere tank dan gebruikt je crew de 'free crew exp' om weer terug op de 100% primary skill te komen.
Q: Whats a hash and a root password?
A: hash gets you high, root password gives you god powers, combine the 2 and you are invincible.

User avatar

Dribbel
Founder
Founder
Posts: 642
Joined: 25 Jun 2007 13:40
Contact:

Re: Crew overzetten naar nieuwe tank op 100%

Post by Dribbel » 12 Jan 2012 20:24

Gvd.. Komen ze nu mee hihi... Goede post

[ Post made via Android ] Image


dablow18
Posts: 2
Joined: 25 Jan 2012 22:05

Re: Crew overzetten naar nieuwe tank op 100%

Post by dablow18 » 27 Jan 2012 10:04

ow dat is wel handig ja maar niet elke crew kan toch op elke tank of wel?
maar alvast bedankt voor die tip die ga ik zeker gebruiken;)

User avatar

Topic author
Mickroz
Servers
Servers
Posts: 778
Joined: 11 Jun 2007 19:32
Gender:
Contact:

Re: Crew overzetten naar nieuwe tank op 100%

Post by Mickroz » 27 Jan 2012 11:50

je kan alleen per land overzetten en om trainen, dus niet russische naar duitse tanks enzo.
Q: Whats a hash and a root password?
A: hash gets you high, root password gives you god powers, combine the 2 and you are invincible.

Post Reply