Logitech G15 v2

Users helping other users. If you need help or are having a problem, please post it here.
Post Reply

Topic author
Bartysquad!
Posts: 100
Joined: 07 Jan 2008 23:04

Logitech G15 v2

Post by Bartysquad! » 15 May 2008 21:34

Hee mensen...

Ik had een vraag over mn nieuwe bord...
Ik heb al heel wat sites en andere shit doorzocht maar ik kan geen scores krijgen op mn lcd schermpje...wel dat het er staat van kills..deads blabla..maar niet als ik iemand kill komt het er niet te staan

Miss dat jullie iets erover weten?

Alvast bedankt


Spanos
Posts: 181
Joined: 13 Dec 2007 16:00
Location: Eindhoven

Re: Logitech G15 v2

Post by Spanos » 16 May 2008 00:20

Ja, die mod werkt alleen op de v1 ;)


Topic author
Bartysquad!
Posts: 100
Joined: 07 Jan 2008 23:04

Re: Logitech G15 v2

Post by Bartysquad! » 16 May 2008 12:19

Jaa klopt..maar er is ergens zn mod voor de v2...want sommige hadde die wel en bij andere deed ie het niet netzoals mij :(


Topic author
Bartysquad!
Posts: 100
Joined: 07 Jan 2008 23:04

Re: Logitech G15 v2

Post by Bartysquad! » 16 May 2008 12:19

Andy/Pees ..hebbe jullie zon mod ervoor omdat k begrepen had dat pees ook een v2 heeft :)


Spanos
Posts: 181
Joined: 13 Dec 2007 16:00
Location: Eindhoven

Re: Logitech G15 v2

Post by Spanos » 16 May 2008 17:09

Bartysquad! wrote:Jaa klopt..maar er is ergens zn mod voor de v2...want sommige hadde die wel en bij andere deed ie het niet netzoals mij :(
Werkt dus wel... maar soms :D


Dribbel
Founder
Founder
Posts: 642
Joined: 25 Jun 2007 13:40
Contact:

Re: Logitech G15 v2

Post by Dribbel » 19 May 2008 08:32

Bartysquad! wrote:Andy/Pees ..hebbe jullie zon mod ervoor omdat k begrepen had dat pees ook een v2 heeft :)

had hem alleen op de 1 niet op de 2 van Peesie


Topic author
Bartysquad!
Posts: 100
Joined: 07 Jan 2008 23:04

Re: Logitech G15 v2

Post by Bartysquad! » 19 May 2008 14:38

Joo....Ik heb hem wel voor de v2 en het werkt perfect voor mij...http://echovoice.com/echovoice/g15/index.asp van deze sit download je hem...dan zet je steam op engels...typ je bij cs:s bij properties -condebug en hij werkt perfect!

Vraagjes erover als ie nie werkt...stel ze maar!

Ciao


Spanos
Posts: 181
Joined: 13 Dec 2007 16:00
Location: Eindhoven

Re: Logitech G15 v2

Post by Spanos » 19 May 2008 14:55

Nou, zo perfect werkt ie niet :ugeek:


Dribbel
Founder
Founder
Posts: 642
Joined: 25 Jun 2007 13:40
Contact:

Re: Logitech G15 v2

Post by Dribbel » 20 May 2008 19:40

bij mij op de v1 gaf niet ook niet altijd alles door of gewoon helemaal NIKS

Post Reply