Console commands worden niet meer opgeslagen

Users helping other users. If you need help or are having a problem, please post it here.
Post Reply

Topic author
Spanos
Posts: 181
Joined: 13 Dec 2007 16:00
Location: Eindhoven

Console commands worden niet meer opgeslagen

Post by Spanos » 20 May 2008 20:59

Ik heb sinds een tijdje een probleem. Zo'n groot probleem is het niet, maar wel erg lastig;

Als ik in console ingeef bijvoorbeeld: fps_max 250, slaat hij het niet meer op in de cfg. Elke keer als ik CSS opstart moet ik het weer ingeven...dat is 1.

Punt 2: Als ik mijn cfg met kladblok open staat alles naast elkaar ipv onder elkaar...erg vervelend.

Heeft iemand een idee hoe dit kan? Ik heb hier eerder nooit last van gehad :?


ExumioN
Posts: 101
Joined: 22 Jun 2007 14:23

Re: Console commands worden niet meer opgeslagen

Post by ExumioN » 20 May 2008 21:28

Vroeger bij 1.6 kwam dat tie niks veranderde doordat mn config op alleen lezen stond.. maar of dat nu bij jou ook het geval is, geen idee :? Verder zou ik niks kunnen bedenken, ben geen PCkenner!


Topic author
Spanos
Posts: 181
Joined: 13 Dec 2007 16:00
Location: Eindhoven

Re: Console commands worden niet meer opgeslagen

Post by Spanos » 20 May 2008 23:09

Hey Exumion,

Bedankt voor je reactie. Ik heb hem niet op alleen lezen staan, dus voor mij is het een raadsel :(


Malbolgia
Site Admin
Site Admin
Posts: 404
Joined: 07 Oct 2007 08:20
Location: Vreden
Contact:

Re: Console commands worden niet meer opgeslagen

Post by Malbolgia » 26 May 2008 15:51

punt 1: weet ik niet. Kijk even of er een autoexec.cfg ergens staat en zet daar je wijziging in. Staat er geen autoexec.cfg dan kan je er een zelf aanmaken en kan je daar je changes inzetten die je telkens opnieuw moet invoeren.

Punt2: Open je config.cfg is met wordpad. Deze herkent de harde enters in de config.cfg

greetz


Topic author
Spanos
Posts: 181
Joined: 13 Dec 2007 16:00
Location: Eindhoven

Re: Console commands worden niet meer opgeslagen

Post by Spanos » 26 May 2008 16:57

Ik ga het eens proberen! iig bedankt voor je reactie, Danny! ;)


Topic author
Spanos
Posts: 181
Joined: 13 Dec 2007 16:00
Location: Eindhoven

Re: Console commands worden niet meer opgeslagen

Post by Spanos » 28 May 2008 17:20

Malbolgia wrote:Open je config.cfg is met wordpad. Deze herkent de harde enters in de config.cfg
Yo, dit werkt! Thanks m8 :D

Post Reply