Page 1 of 1

Console commands worden niet meer opgeslagen

Posted: 20 May 2008 20:59
by Spanos
Ik heb sinds een tijdje een probleem. Zo'n groot probleem is het niet, maar wel erg lastig;

Als ik in console ingeef bijvoorbeeld: fps_max 250, slaat hij het niet meer op in de cfg. Elke keer als ik CSS opstart moet ik het weer ingeven...dat is 1.

Punt 2: Als ik mijn cfg met kladblok open staat alles naast elkaar ipv onder elkaar...erg vervelend.

Heeft iemand een idee hoe dit kan? Ik heb hier eerder nooit last van gehad :?

Re: Console commands worden niet meer opgeslagen

Posted: 20 May 2008 21:28
by ExumioN
Vroeger bij 1.6 kwam dat tie niks veranderde doordat mn config op alleen lezen stond.. maar of dat nu bij jou ook het geval is, geen idee :? Verder zou ik niks kunnen bedenken, ben geen PCkenner!

Re: Console commands worden niet meer opgeslagen

Posted: 20 May 2008 23:09
by Spanos
Hey Exumion,

Bedankt voor je reactie. Ik heb hem niet op alleen lezen staan, dus voor mij is het een raadsel :(

Re: Console commands worden niet meer opgeslagen

Posted: 26 May 2008 15:51
by Malbolgia
punt 1: weet ik niet. Kijk even of er een autoexec.cfg ergens staat en zet daar je wijziging in. Staat er geen autoexec.cfg dan kan je er een zelf aanmaken en kan je daar je changes inzetten die je telkens opnieuw moet invoeren.

Punt2: Open je config.cfg is met wordpad. Deze herkent de harde enters in de config.cfg

greetz

Re: Console commands worden niet meer opgeslagen

Posted: 26 May 2008 16:57
by Spanos
Ik ga het eens proberen! iig bedankt voor je reactie, Danny! ;)

Re: Console commands worden niet meer opgeslagen

Posted: 28 May 2008 17:20
by Spanos
Malbolgia wrote:Open je config.cfg is met wordpad. Deze herkent de harde enters in de config.cfg
Yo, dit werkt! Thanks m8 :D