LA Noir

For all Games including Console's.
Post Reply

Topic Author
Dribbel
Founder
Founder
Posts: 643
Joined: 25 Jun 2007 13:40
Contact:

LA Noir

Post by Dribbel »

L.A. Noire is een actiegame met een open spelwereld in het Los Angeles van 1947. Je kruipt in de huid van Cole Phelps; een beginnend rechercheur die zich binnen de politiemacht wil opwerken. Hiervoor moet je moorden oplossen, verdachten ondervragen en bewijsmateriaal vinden en interpreteren!

Je begint in L.A. Noire bij de verkeerspolitie, maar zal je moeten opwerken tot rechercheur. Bij het zoeken naar hints zijn de kleinste details het meest interessant, en bovendien zal je in L.A. Noire bij de verhoren goed op moeten letten. Kijkt de verdachte vaak naar deur? Tikt hij met zijn voet op de grond? Staan er tranen in zijn ogen? Dit soort details zeggen soms meer dan de woorden die uit zijn mond komen.

Om de sfeer er goed in te krijgen is de stad van L.A. Noire historisch accuraat, en heeft gamestudio Team Bondi zelfs een kostuumontwerper ingezet om de kleding zo nauwkeurig mogelijk te produceren. L.A. Noire heeft naast een hoofdverhaal ook extra missies. Deze zijn gebaseerd op krantenberichten van echte gebeurtenissen uit 1947!

Kun jij de waarheid boven water krijgen in een stad waar iedereen iets te verbergen heeft?


---------------------------------------

Zeker een heel mooi spel iig op de PS3 .. aanrader voor de koop voor hem en/of haar :D


Malbolgia
Site Admin
Site Admin
Posts: 404
Joined: 07 Oct 2007 08:20
Location: Vreden
Contact:

Re: LA Noir

Post by Malbolgia »

Deze lijkt me heel reg cool ! :D

Post Reply