Need for Speed: Most Wanted (2012)

For all Games including Console's.
Post Reply
User avatar

Topic Author
Mickroz
Servers
Servers
Posts: 784
Joined: 11 Jun 2007 19:32
Gender:
Contact:

Need for Speed: Most Wanted (2012)

Post by Mickroz »

[ external image ]PS3, Xbox360, Vita, iOS, Android en PC
Racing
single player/ multiplayer

Ontwikkeld door Criterion
Uitgegeven door Electronic Arts

Electronic Arts heeft op zijn persconferentie op de E3 in Los Angeles laten weten dat Need of Speed: Most Wanted op 1 november 2012 uitkomt. De game bevat onder meer een uitgebreide versie van de sociale-netwerkdienst Autolog.

De game wordt ontwikkeld door Criterion Games, dat eerder werkte aan Need for Speed: Hot Pursuit en verschillende Burnout-games. Need for Speed: Most Wanted speelt zich af in een open wereld waarin spelers door middel van races en verschillende soorten uitdagingen punten verzamelen. Er zijn punten te verdienen door races te winnen, snelle tijden neer te zetten of langdurig de politie te ontwijken. De Most Wanted-lijst wordt bijgehouden op EA's sociale-netwerkcomponent Autolog.

Volgens EA heeft de game vrijwel geen regels; elke race kent een begin- en eindpunt, maar geen vaste checkpoints daar tussenin. Bovendien stelt de uitgever dat er geen sprake is van wachtrijen of andere vertragende factoren, zodat spelers direct overal in de wereld aan de slag kunnen.

Need for Speed: Most Wanted wordt uitgebracht voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita en pc. Ook zal er een versie voor smartphones verschijnen. Bij de release is een Limited Edition beschikbaar waarmee het verzamelen van Speed Points dubbel zo snel gaat. Ook bevat deze versie auto's die niet in de normale editie terug te vinden zijn.

Met Need for Speed: Most Wanted hergebruikt EA een oude naam: in 2005 kwam al een game onder deze naam op de markt.


Q: Whats a hash and a root password?
A: hash gets you high, root password gives you god powers, combine the 2 and you are invincible.

Post Reply