FIFA 13

For all Games including Console's.
Post Reply

Topic Author
Dribbel
Founder
Founder
Posts: 643
Joined: 25 Jun 2007 13:40
Contact:

FIFA 13

Post by Dribbel »

[ external image ]

FIFA 13 Release Date
27th September 2012

Het lukt Electronic Arts om bijna elk jaar met wat nieuws te komen in de FIFA-reeks. 2012-2013 moet in ieder geval het seizoen van het realisme worden. De onvoorspelbaarheid van het voetbal wordt gedigitaliseerd.

FIFA 13 komt straks griezelig dicht in de buurt van het echte spelletje. De spelmotor, de Player Impact Engine, is verbeterd: de gewrichten van spelers zijn minder sterk en armen kunnen niet langer op een onnatuurlijke manier meebuigen naar achteren. Ook de 'physics' van de bal en de kunstmatige intelligentie van je teamgenoten, de tegenstander en zelfs de scheidsrechter zijn aangepast.

Knokken
Ook tijdens de gevechten om de bal zullen er veel meer mogelijkheden zijn om als winnaar uit de strijd te komen. Zo was het FIFA 12 slechts mogelijk om aan de schouder van de aanvaller te hangen en was het meestal een kwestie van tijd voor de scheids floot voor een overtreding. Dit keer wordt het veel meer een gevecht en zullen spelers half vallend, half duwend proberen in balbezit te blijven. Je kunt nu meer dan ooit de tegenstander uit balans brengen en zo hopelijk de bal veroveren. Eigenlijk al voordat de bal in de buurt is, zul je straks flink moeten duwen om uiteindelijk te zorgen voor balbezit.

Factoren
Overigens is het in FIFA 13 ook helemaal niet zeker dat je überhaupt de bal bij je houdt wanneer je een pass ontvangt.
Waar de bal vroeger altijd aan de voet bleef hangen alsof er lijm aan te pas was gekomen, zijn er nu veel meer factoren die uitmaken of je de bal controleert: de vaardigheid van de speler, of het veld droog is of nat en de manier waarop de bal wordt gespeeld.

Druk zetten
Je teamgenoten denken ditmaal meer mee in het spel. Waar ze in FIFA 12 vaak de neiging hebben om dom op en neer te lopen tijdens een aanval of zelfs helemaal niet meer bewegen op het moment dat ze eigenlijk diep moeten gaan, daar gaan ze dit keer veel meer mee in jouw aanvallende beslissingen, dankzij een verbeterde Attacking Intelligence.
Diep gaan, anticiperen op het spel en drie stappen vooruit denken wordt straks de gewoonste zaak van de wereld.

Vrije trappen
Tot slot lieten de makers nog zien dat er straks veel meer ruimte is om zelf vrije trappen vorm te geven in zowel aanvallend als verdedigend opzicht. Wil je spelers laten uitlopen, kies je liever voor twee of misschien wel drie overstapjes of laat je de muur zelfs een metertje smokkelen? Het kan allemaal. FIFA 13 maakt het voetbalspelletje nog realistischer.

bron: nu.nl*******************************************************************************************

Heb de DEMO even gedownload en gespeeld op de PS3 , en ik moet zeggen hij speeld toch beter als 2012 ...
spelers rennen idd beter de diepte in zodat het ook beter is nu met voorzetten van de zijkanten.


Malbolgia
Site Admin
Site Admin
Posts: 404
Joined: 07 Oct 2007 08:20
Location: Vreden
Contact:

Re: FIFA 13

Post by Malbolgia »

Kan niet wachten ! Deze wordt leuk !


Topic Author
Dribbel
Founder
Founder
Posts: 643
Joined: 25 Jun 2007 13:40
Contact:

Re: FIFA 13

Post by Dribbel »

jazeker.. deze gaat hem ook weer worden. :)


Topic Author
Dribbel
Founder
Founder
Posts: 643
Joined: 25 Jun 2007 13:40
Contact:

Re: FIFA 13

Post by Dribbel »

EDIT : Fifa13 is al uitgekomen eergisteren , en heb hem vandaag besteld

Post Reply